ORDU / ULUBEY - Ulubey Anadolu Lisesi

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Programı

Okulumuzda düzenlenen “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” programına Ulubey Kaymakamı Sayın Süleyman ARAT,  Ulubey İlçe  Milli Eğitim Müdürü  Sayın Nurettin ODABAŞ ve Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan EKİNCİ katıldı.

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlenmesinde katkıda bulunan  okulumuz Tarih öğretmeni Alparslan ÇALIŞKAN, günün anlam ve önemine uygun olarak subay kıyafetiyle katıldığı programda  hem savaş zamanları hem de günümüzden örneklerle  tüm katılımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında okulumuza davet edilen  Ordu Üniversitesi Öğretm Üyesi Sayın Prof. Dr. İlhan EKİNCİ öğrencilerle Çanakkale Zaferi hakkında söyleşi yaptı. Öğrencilerin ve tüm katılımcıların dikkatle dinlediği Prof. Dr. İlhan EKİNCİ, Çanakkale Zaferi hakkında daha önceden öğrenciler tarafından bilinmeyen bilgilerle güzel bir söyleşi gerçekleştirdi.

Program aynı gün öğleden sonra Ulubey Orta Okulu öğrencilerine de sunuldu.

20-03-202420-03-202420-03-202420-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 14:05 - Görüntülenme: 42